«Олідетрим 2000» допоможе придбати реанімобілі - всеукраїнський проєкт

«Олідетрим 2000» допоможе придбати реанімобілі - всеукраїнський проєкт

PR
Укрінформ
Стартував всеукраїнський проєкт «Підтримай себе - підтримай Україну» за ініціативи бренду «Олідетрим».

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

«15 серпня стартував всеукраїнський проєкт «Підтримай себе - підтримай Україну» за ініціативи бренду Олідетрим. Відтепер 50% від кожної реалізованої упаковки вітаміну D3 «Олідетрим 2000» спрямуються на закупівлю реанімобілів, оснащених спеціальним обладнанням: киснем, дефібрилятором, ношами тощо. Необхідну суму - 3 700 000 грн - планується зібрати до кінця вересня, а реанімобілі передати на медичні потреби для шпиталів і лікарень», - йдеться у повідомленні.

Олідетрим Реанімобіль

«Підтримуючи себе, ми підтримуємо Україну та всіх, хто потребує допомоги. Кожен реанімобіль - це врятовані життя, це швидка допомога там, де рахунок йде на хвилини», - зазначили у компанії.

Важливо зауважити, що «Олідетрим 2000» для такої ініціативи обрано не випадково. Одна капсула препарату - це добова профілактична доза важливого вітаміну D3, необхідного для збалансованої роботи організму. Сьогодні на дефіцит цього вітаміну страждає більшість українців.

До того ж «Олідетрим 2000» забезпечує організм вітаміном D3, що зміцнює імунну систему, нормалізує роботу нервової й укріплює опорно-рухову систему, регулює обмін вуглеводів і жирів, полегшує роботу серця та судин. Цей препарат є лідером продажів серед вітамінів D3 для дорослих* і призначається сімейними лікарями, педіатрами, ендокринологами та гінекологами.

Повідомляється також, що Всеукраїнська ініціатива «Підтримай себе - підтримай Україну» триватиме з 15 серпня до кінця вересня або до збору запланованої суми, залежно від того, яка подія настане раніше. Щоб долучитися до ініціативи, потрібно придбати в аптеці препарат «Олідетрим 2000».

На сайті встановлено онлайн-лічильник зібраних коштів, який оновлюється щоденно, де кожен охочий зможе побачити, як набирається потрібна сума від продажів препарату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-