Харків’янка за 220 тисяч обіцяла призовнику уникнути служби та виїхати за кордон

Харків’янка за 220 тисяч обіцяла призовнику уникнути служби та виїхати за кордон

Укрінформ
Правоохоронці затримали харків’янку, яка за 220 тисяч гривень обіцяла призовнику уникнути служби та вирішити питання з безперешкодним виїздом за кордон.

Про це повідомила в Фейсбуці пресслужба Територіального управління ДБР у Полтаві, передає Укрінформ.

«Працівники Теруправління ДБР Полтави затримали у Харкові місцеву мешканку, яка обіцяла призовнику за хабар уникнути військової служби. В «пакет послуг» також входило отримання документів, які б дозволили виїхати з країни під час воєнного стану», - йдеться в повідомленні.

Як встановили оперативники ДБР, вартість послуги жінка оцінила в 220 тис. грн. За ці гроші вона обіцяла, користуючись своїми зв’язками у одному із військкоматів, допомогти оформити документи з непридатності громадянина за станом здоров’я для служби в ЗСУ.

Читайте також: Пентагон: росія шукає можливості для поповнення втрат живої сили в Україні

Також зловмисниця гарантувала, що з отриманими документами можна безперешкодно залишити Україну в умовах воєнного стану, зазначили в відомстві.

Слідчі ДБР затримали жінку під час отримання хабаря. Наразі затриманій повідомлено про підозру за фактом зловживання впливом (ч. 2 ст. 369-2 КК України). Крім того, встановлюються інші можливі співучасники злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-