Нова марка: в опитуванні перемогла «Доброго вечора, ми з України!»

Нова марка: в опитуванні перемогла «Доброго вечора, ми з України!»

Укрінформ
Оголошене Укрпоштою всеукраїнське опитування щодо наступної поштової марки завершено і переможцем стала тема: "Доброго вечора, ми з України!".

Як передає Укрінформ, про це генеральний директор акціонерного товариства "Укрпошта" Ігор Смілянський повідомив у Фейсбуці.

"Знаю, що багато хто на це чекав – всеукраїнське опитування «яка марка Укрпошта буде наступною маркою України» завершено і ми маємо переможця! Було подано майже 650 000 (647 634 якщо бути точним) голосів, тож голосування стало справжнє народним і переможцем стала тема: Доброго вечора, ми з України!" - повідомив Смілянський.

Він зазначив, що загальні результати такі: Доброго вечора, ми з України – 229 783 (35%), Пес Патрон – 182 236 (28%), путін, москва палає, Гаага чекає – 88 035 (14%), Героям Слава – 79 476 (12%), Ой у лузі червона калина – 68 104 (11%).

"Скажу чесно, для мене особисто результат неочікуваний, але українці висловили свою думку. Про що вона свідчить? Про те, що українці мають чудове почуття гумору і люблять свої символи більше, ніж вони ненавидять ворогів. І це круто. Наші люди дуже розумні. Всі розуміють, що за будь-яких обставин ми випустимо марку, присвячену нашим ЗСУ, тому голосували за ті теми, які інакше не потрапили б на марку, а з піснею (Калуш) ми вже марку пообіцяли. Тож результати і логічні, і позитивні. Щодо наступних кроків. Ми одразу починаємо працювати над маркою «Доброго вечора» і наступного тижня розповімо про процес, який буде включати в себе конкурс на кращий дизайн і, звісно, ваші голоси за нього", - зауважив Смілянський.

Водночас він додав, що Укрпошта, враховуючи кількість голосів та шанувальників Патрона, все ж таки подумає, коли і як випустити марку з ним.

Читайте також: Принцу Чарльзу подарували українську марку про російський корабель

Як повідомляв Укрінформ, раніше Укрпошта поінформувала, що 23 травня випустить марку «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-