Укрпошта проведе 15 благодійних онлайн-аукціонів з продажу марок та конвертів з відомим кораблем

Укрпошта проведе 15 благодійних онлайн-аукціонів з продажу марок та конвертів з відомим кораблем

Укрінформ
АТ «Укрпошта» разом з ДП «Prozorro.Продажі» проведуть низку благодійних аукціонів з продажу марок та конвертів «Русскій воєнний корабль, іді … !».

Про це повідомляє АТ «Укрпошта» в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Ми разом з Prozorro.Продажі оголошуємо тиждень благодійних аукціонів з продажу поштових марок та конвертів «Русскій воєнний корабль, іді … !». На попередньому аукціоні комплект купили за 4 млн грн. Усі ці гроші були перераховані на допомогу армії. Цього разу усі кошти підуть на благодійність на рахунки KSE Foundation, що зосереджують свої зусилля на трьох напрямах: допомога медикам, військовим та мирним громадянам», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що починаючи з 16 травня протягом тижня відбудуться 15 благодійних онлайн-аукціонів, взяти участь в яких зможе кожен охочий.

Стартова ціна одного маркового аркуша та одного конверта — 5 тис. грн.

Для участі в торгах потрібно зареєструватися на одному з майданчиків — The Tender, SmartTender, ТОВ «Придніпров’є 2021», «Навіта» або «Скомпані».

Також слід сплатити гарантійний внесок у розмірі 1 тис. грн.

З повним описом лотів можна ознайомитися за посиланням.

Читайте також: Квін подарували марку «з російським кораблем» - вона була у захваті

Як повідомлялося, у Хмельницькому поштові марки «Русскій воєнний корабль, іді…!» продали на аукціоні за 51 тис. грн. Отримані кошти спрямують на допомогу Збройним Силам України.

Фото: Фейсбук Укрпошти

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-