Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Українці приречені на перемогу!

Українці приречені на перемогу!

Укрінформ
Важко передати словами, що коїлось у душі кожного українця ранком 24.02.2022, коли стало відомо, що на нашу рідну квітучу й мирну Україну, незрозуміло чому і для чого увірвалися російські окупанти, а їх амбітно-недолугий путін назвав це все страшне дійство «спеціальною воєнною операцією»

Від колишніх «братів-росіян» міста і села України зазнали таких авіаційних і ракетних ударів та бомбардувань, що весь цивілізований світ здригнувся від побаченого. Палало все навкруги, кіптява закривала небо і сонце, а звуки гармат розривали серце. Плакали діти, а матері не знали, як їм зарадити. Люди в розпачі намагалися сховатись чи втекти від ворожих куль… А рашистські нелюди, захоплені своєю «доблестю», катували та вбивали мирних громадян, руйнували їхні оселі. Ніхто не міг збагнути, як таке взагалі можливо в сучасному світі.

Але всі ці жахіття не скорили й не зламали українців. Ми не розгубилися і не опустили рук, а мужньо стали на захист рідної землю від кривавого ворога, який з нелюдською люттю і ненавистю знищує всіх і все, що трапляється на його злодійському шляху. Українські військовослужбовці героїчно відбивають атаки ворога та демонструють дива воєнного мистецтва на землі і в небі, щоб не дати жодного шансу рашистській нечисті. Фахівці сектору безпеки і оборони вміло реалізовують дієві технології протидії та знешкодження окупантів. Медики, волонтери й усі громадяни України, взялися допомагати доблесній Українській Армії та постраждалим унаслідок війни людям. Уся Україна перетворилася на цілодобову, стійку та незламну фабрику перемоги.

Не очікував кривавий злочинець путін, його кремлівські посіпаки, брехливі пропагандисти та недолугі вояки, що запланований ними «бліцкриг» з ганебним тріском провалиться в Україні. Бо великий і героїчний Український Народ ніколи не скориться рашистським супостатам і не буде терпіти цих нелюдів на своїй землі! Ми не пробачимо сльози дітей та відчайдушні крики невинних людей, яких катували та вбивали путінські нелюди. Ми не пробачимо зруйновані міста і села України. Ми не пробачимо ріки крові, моря біди і океани горя, які рашисти посміли принести в наш дім.

Розіб’ємо вщент рашистське військо і виженемо назавжди його з української землі! А кривавого злочинця путіна зі свитою ганебних маріонеток відправимо до міжнародного суду, щоб відповіли за скоєне. Пекло чекає на цих нелюдів!

Гуртуймося, браття й сестри, у боротьбі проти російської нечисті заради нашої перемоги, процвітання рідної України та миру у всьому світі!

Ми, українці – смілива, стійка і мужня нація! За нами правда і наша земля!

Віримо, боремося, переможемо!

Національна академія СБУ 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-