Міносвіти запрошує школярів 22 квітня на онлайн-урок фізкультури

Міносвіти запрошує школярів 22 квітня на онлайн-урок фізкультури

Укрінформ
22 квітня відбудеться онлайн-урок фізкультури за участю зірок у межах проєкту для школярів «Перемагаємо разом».

Про це повідомляє пресслужба Міністерства освіти та науки у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У програмі уроку: fun up руханка від засновника руху «Джуніор» Олександра Педана; запальні вправи від найкращої вчительки фізкультури Junior 2021 за версією Global Teacher Prize Ukraine Оксани Юрків із Тернопільщини; цікаві активності від вчительки фізкультури, методистки Марії Глоби з Черкас», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що початок уроку об 11:00 22 квітня.

Трансляція відбудеться на Facebook-сторінці Міністерства освіти і науки України та YouTube-каналах: ГО «Рух Олександра Педана Junior» https://youtube.com/c/JuniorZUA; UNICEF Ukraine https://youtube.com/user/unicefukraine, а також Нового каналу https://youtube.com/c/novychannel.

Повідомляється, що у подальших онлайн-уроках візьмуть участь спеціальні гості – телеведучі, блогери, музиканти та спортсмени.

Організатори ініціативи - Міжнародний дитячий фонд ООН «ЮНІСЕФ» і ГО «Рух Олександра Педана Junior» за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Читайте також: У Міносвіти нагадали правила онлайн-безпеки для дітей

Як повідомляв Укрінформ, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) 6 квітня провів наймасштабніший онлайн-урок фізкультури для дітей під гаслом «Перемагаємо разом».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-