Укрзалізниця призначає ще один поїзд Інтерсіті+ до польського Перемишля

Укрзалізниця призначає ще один поїзд Інтерсіті+ до польського Перемишля

Укрінформ
Акціонерне товариство “Укрзалізниця” з 20 квітня призначає ще один поїзд Інтерсіті+ у сполученні "Київ – Перемишль".

Як повідомляв Укрінформ, про це Укрзалізниця повідомляє у Фейсбуці.

"Поїзд відправлятиметься щоденно з Києва о 17:00, прибуватиме до Перемишля о 05:00. У зворотному напрямку, з Перемишля, поїзд відправлятиметься щоденно з 21 квітня о 08:00 і прибуватиме до Києва о 20:43", - ідеться у повідомленні.

На станції Перемишль організована хабова пересадка на поїзди до Кракова, Берліна та Праги. Після прибуття до Перемишля пасажири з мінімальним часом очікування зможуть пересісти на поїзди:

  • 05:50 – "Перемишль – Краків",
  • 07:07 – "Перемишль – Берлін",
  • 07:22 – "Перемишль – Прага".

В Укрзалізниці нагадали, що квитки 2-го класу на поїзди TLK та IC безкоштовні для українців, які перетнули кордон між Україною та Польщею з 24 лютого та належать до таких груп: діти до 18 років, жінки, чоловіки старше 60 років, чоловіки від 18 до 60 років з інвалідністю.

"Посадка в польські поїзди – за заздалегідь отриманими в касі безкоштовними квитками, які видаються за умови пред'явлення закордонного паспорта громадянина України, або проїзного документа від Укрзалізниці на поїзд до Польщі, або повідомлення про присвоєння номеру PESEL разом з будь-яким іншим документом, що посвідчує особу", - зазначили в Укрзалізниці.

Як повідомляв Укрінформ, 15 квітня Укрзалізниця оприлюднила розклад додаткових евакуаційних рейсів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-