Зареєструватися на вступний тест замість ЗНО потрібно до 9 квітня

Зареєструватися на вступний тест замість ЗНО потрібно до 9 квітня

Укрінформ
Для участі в національному мультипредметному тесті необхідно зареєструватися до 9 квітня.

Про це повідомляється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, передає Укрінформ.

"Замість традиційного ЗНО для вступу на бакалаврат цього року заплановано проведення національного мультипредметного тесту (НМТ). Щоб узяти участь у цьому тестуванні, потрібно до 9 квітня зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти", - йдеться у повідомленні.

В УЦОЯО наголошують, що сертифікат учасника ЗНО (документ із його/її фотокарткою і переліком предметів, вибраних для складання) для участі в Національному мультипредметному тесті не потрібен. Однак для комунікації з учасниками буде використано Інформаційну сторінку учасника ЗНО. Доступ до неї здійснюється за номером та PIN-кодом, зазначеними в сертифікаті.

"Тим, хто вже має сертифікат, потрібно обов’язково занотувати його номер і PIN-код, аби надалі використовувати їх для входу на свою Інформаційну сторінку", - попередили в УЦОЯО.

Якщо ж випускник зареєструвався для проходження тестування, однак не має ані сертифіката, ані інформації щодо його номера і PIN-коду, УЦОЯО окремо повідомить, як дізнатися дані для входу на свою Інформаційну сторінку.

Як повідомляв Укрінформ, у межах вступної кампанії 2022 року передбачено проведення національного мультипредметного тестування (НМТ), яке проводитимуть у комп’ютерному форматі. Це випробування міститиме три блоки завдань: з української мови, з математики та з історії України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-