Правила вступу до вишів змінені лише на 2022 рік – Шкарлет

Правила вступу до вишів змінені лише на 2022 рік – Шкарлет

Укрінформ
Правила вступу до ВНЗ змінені лише на один 2022 рік.

Про це міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет сказав в ефірі телемарафону, передає Укрінформ.

«Ми вимушені були на час 2022 року змінити трошки правила вступу, але ЗНО не скасовується, а особливий статус проведення вступної кампанії - виключно на 2022 рік», - сказав Шкарлет.

За його словами, тим, хто цього року має отримати дипломи, хвилюватися не варто, вони все отримають. «Абсолютно буде повністю сприятливий освітній процес, закінчення навчального року, отримання кваліфікацій для випускників», - запевнив він.

За даними Шкарлета, нині 11 тисяч шкіл працює за дистанційною або змішаною формою навчання. У 13 областях України такий освітній процес, в одній області частково організовано дистанційне навчання, в чотирьох областях школи працюють або дистанційно, або перебувають на канікулах, ще в одній області дистанційне навчання поки не розпочалося.

Міністр освіти та науки раніше повідомляв про те, що Зовнішнього незалежного оцінювання для вступників у 2022 році не буде.

Читайте також: Шкарлет пояснив вибір трьох предметів для цьогорічного тесту замість ЗНО

З 24 лютого в Україні триває російська збройна агресія. Ворог обстрілює та знищує об'єкти інфраструктури, обстрілює житлові райони українських міст і селищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-