Померла оглядачка УНІАН Оксана Павловська

Померла оглядачка УНІАН Оксана Павловська

Укрінформ
Після тяжкої хвороби пішла з життя оглядачка УНІАН Оксана Павловська (28.09.1961 - 29.03.2022). Свого часу вона більш як десять років працювала випусковою редакторкою в УНІА "Укрінформ".

Як повідомляє УНІАН, "останні місяці 60-річна Оксана Павловська тяжко хворіла і потребувала складного лікування, яке перервала розв'язана Путіним війна".

"Оксана Артурівна - як називали її колеги - була душею колективу, пропрацювавши в нашому агентстві майже 18 років. Вона пройшла практично всі щаблі журналістської кар'єри, включаючи посади редактора, старшого редактора і оглядача. Висока ерудиція і професійна майстерність знаходили відображення в її журналістській роботі, в глибоких і цікавих статтях та інтерв'ю, присвячених розвитку економіки, енергетики, соціальної сфери України", - йдеться в повідомленні.

"Все професійне життя Павловська створювала літопис незалежної України, віддаючи цьому всю свою щедру душу, ставши відомою в країні журналісткою під псевдонімом Нана Чорна. І в ці драматичні дні, які зараз переживає наша країна і кожна українська сім'я, ми будемо пам'ятати про тих, хто створював нову країну. Оксано Артурівно, твої читачі і твої колеги тебе не забудуть!", - зазначають колеги.

З 1991 року Оксана Павловська 11 років працювала випусковою редакторкою в УНІА "Укрінформ". Потім - в "Обозревателе" та інших ЗМІ.

Колектив "Укрінформу" висловлює щирі співчуття родині нашої колеги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-