Укрзалізниця відновлює продаж квитків на більш як 40 рейсів

Укрзалізниця відновлює продаж квитків на більш як 40 рейсів

Укрінформ
АТ «Укрзалізниця» відновлює продаж квитків на десять днів наперед на більш як 40 основних рейсів країною.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці в Телеграмі, передає Укрінформ.

У компанії фіксують завершення активної фази евакуації, тому вважають за необхідне забезпечити регулярну прогнозовану логістику для розвитку економіки України.

"Укрзалізниця відновлює продаж квитків на 10 днів наперед для понад 40 основних рейсів країною. Це дозволить пасажирам планувати свою логістику та мати гарантію подорожі за умови придбання квитка", - йдеться в повідомленні.

Одночасно в компанії розширюють можливість оформлення проїзних документів. Так, квитки можна придбати у залізничних касах, на сайті, у Viber-боті, у Telegram-боті, у Facebook Messenger та в Apple Messages компанії.

При цьому по одному безплатному рейсу на добу з кожного регіону, де евакуаційні процеси досі активні, буде збережено.

Перелік безплатних евакуаційних рейсів та рейсів із відкритим продажем (у тому числі міжнародних) можна переглянути за посиланням.

Раніше очікувалось, що поїзди АТ "Укрзалізниця" почнуть курсувати на схід за графіком з 2-3 квітня. У компанії планували повернути платний проїзд для потягів, які курсують із заходу країни на схід, у центр та на південь. Крім того, компанія повернула платний проїзд на міжнародних напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-