Під Києвом загинув оператор Fox News і поранений репортер телеканалу

Під Києвом загинув оператор Fox News і поранений репортер телеканалу

Укрінформ
Телевізійний оператор американського каналу Fox News П’єр Закжевський, який мав багаторічний досвід роботи в гарячих точках по всьому світу, загинув під обстрілом неподалік Києва, ще один журналіст госпіталізований з пораненнями.

Про це йдеться в публікації на офіційному сайті телеканалу, передає Укрінформ.

«Досвідчений телеоператор Fox News П'єр Закжевський загинув у понеділок внаслідок потрапляння його авто під вогонь у селищі Горенка під Києвом», - повідомила в вівторок генеральний директор Fox News Media Сюзанна Скотт.

Інший репортер американського каналу, Бенджамін Холл, який разом із Закжевським виконували свої журналістські обов’язки й збирали інформацію для новин, також потрапив під обстріл та був поранений. Його госпіталізували й надають медичну допомогу.

«П’єр працював з камерою в зонах бойових дій та висвітлював майже всі міжнародні новини для Fox News від Іраку до Афганістану та Сирії протягом своєї тривалої роботи у нас», – зауважила гендиректор каналу.

Як повідомляв Укрінформ, ведучий американського телеканалу Fox News Джон Робертс у понеділок поінформував, що журналіст телеканалу зазнав поранення під Києвом, коли висвітлював російську агресію проти України.

Напередодні в Ірпені російські військові розстріляли журналіста видання Time, Рено Брента Ентоні, 1971 року народження. Від отриманих поранень у голову він помер на місці. Інший журналіст – Хуан Дієго Арредондо, 1975 року народження, отримав вогнепальне поранення та був евакуйований до лікарні «Охматдит» у місті Київ.

Фото: Fox News

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-