Укрпошта відновила доставку онлайн-замовлень, працює майже 4,8 тисячі відділень

Укрпошта відновила доставку онлайн-замовлень, працює майже 4,8 тисячі відділень

Укрінформ
АТ "Укрпошта" відновила доставку замовлень з маркетплейсів, нині працює понад 4,7 тисяч відділень.

Про це Укрінформу повідомила пресслужба компанії.

“Зараз багато українців зіткнулися з тим, що придбати звичайні речі в магазині стало проблемою: через логістичні обмеження, коли магазин просто не може вчасно довезти продукцію, або через різко зростаючий попит у зв’язку із внутрішньою міграцією, на деякі групи товарів виник тимчасовий дефіцит. Замовлення товарів на маркетплейсах може частково вирішити проблему. Тому ми раді повідомити, що Укрпошта відновила доставки онлайн-замовлень. Поступово ми будемо відновлювати доставку з усіх майданчиків, з якими працювали до війни, бо розуміємо, як це важливо для наших клієнтів. Крім того, відновлення доставки з маркеплейсів дозволить українським підприємцям повернутися до роботи, заробляти гроші і посилювати економіку”, - наголосила заступник генерального директора Укрпошти з розвитку бізнесу Альона Стьопіна.

Зазначється, що Укрпошта відновила доставку із найбільших маркетплейсів та інтернет-магазинів: ОLX, prom.ua, Rozetka, eva.ua, а також онлайн-магазини одягу, зокрема, і дитячого, товарів широкого вжитку, дитячих іграшок,

товарів для дому, тощо.

Також станом на 11 березня працює 4783 відділення Укрпошти. Окрім цього на

маршрути, де це безпечно, виїжджають пересувні відділення.

Як повідомлялося, АТ "Укрпошта" 10 березня за власний рахунок на літаку WindRose доставила в Україну 24 тонни медикаментів та дитячого харчування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-