Грошові перекази «Новою поштою» - у компанії пояснили правила

Грошові перекази «Новою поштою» - у компанії пояснили правила

Укрінформ
«Нова пошта» зменшила комісію на відправку грошового переказу по Україні - з 5 березня комісія на відправку грошового переказу «Миттєвий» становить 0,5% від суми, але не менше 5 гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті "Нової пошти".

«Нова пошта» продовжує полегшувати умови для клієнтів у найважчий для країни час. Ми хочемо, щоб усі українці могли підтримати один одного, надсилаючи гроші, щоб купити найнеобхідніше. З 5 березня комісія на відправку грошового переказу «Миттєвий» знижена та становить 0,5% від суми, але не менше 5 гривень», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для того, аби відправити грошовий переказ «Миттєвий» по Україні потрібно: пред’явити оператору відділення оригінал паспорту або у додатку «Дія»; здійснити оплату готівкою або банківською карткою суму, яку хочеш надіслати, та вартість послуги переказу; назвати ПІБ, контактний телефон отримувача.

Щоб отримати грошовий переказ по Україні готівкою потрібно: прийти у відділення, пред’явити оригінал паспорту або у додатку «Дія»; назвати номер переказу, отриманий від відправника та отримати готівку.

Також наголошується, що переказ можна відправити з картки та отримати у будь-якому працюючому відділенні готівкою у гривні. Послугу сплачує відправник.

Перелік відділень, що працюють, постійно оновлюється. Послугу грошового переказу надає компанія «НоваПей», що входить до групи компаній «Нова пошта».

Як повідомляв Укрінформ, у всіх відкритих відділеннях "Нової пошти" діють "гуманітарні куточки", у яких можна безоплатно відправити допомогу військовим та постраждалим цивільним. Відправити через "Нову пошту" можна продукти тривалого зберігання, медикаменти, засоби особистої гігієни та інші необхідні в умовах воєнного стану речі. Для безоплатної відправки гуманітарного вантажу слід принести його до відділень "Нової пошти", які на поточний момент працюють, та відправити без зазначення конкретного адресата.

Нова пошта передала 25 млн грн на підтримку ЗСУ.

У Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській, Сумській, Київській, Чернігівській та Миколаївській областях працюють лише деякі відділення компанії "Нова пошта".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-