Укрпошта відновила роботу частини відділень

Укрпошта відновила роботу частини відділень

Укрінформ
АТ "Укрпошта" вирішило відновити роботу частини відділень для обслуговування пенсіонерів та забезпечення товарами побутового споживання.

Як передає Укрінформ, про це компанія повідомляє у Фейсбуці

"Попри складну безпекову ситуацію, пов’язану з нападом російських загарбників на нашу країну, Укрпошта прийняла рішення відновити роботу частини відділень 25 лютого там, де це можна зробити безпечно і для клієнтів, і для працівників", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що насамперед робота відділень в обмеженому режимі буде зосереджена на забезпеченні обслуговування найбільш вразливих верств населення пенсійними виплатами та товарами побутового споживання. Крім того, можна буде отримати посилки.

За звичним графіком працюють переважна більшість відділень у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській та Чернівецькій областях.

Частково працюють відділення у Запорізькій, Донецькій, Житомирській, Полтавській та Харківській областях. Не працюватимуть до стабілізації ситуації відділення у Київській, Луганській, Сумській, Херсонській та Чернігівській областях.

"Також повідомляємо, що Укрпошта припинила поштове співробітництво з поштами Росії та Білорусі. Посилки та перекази в ці країни не приймаються. Ті посилки, які були прийняті до 24 лютого, будуть повернуті власникам з оплатою, як тільки безпекова ситуація дозволить це зробити", - наголосили у компанії.

Як повідомлялося, державний Укрексімбанк продовжує діяльність в умовах особливого стану, обслуговування клієнтів здійснюється дистанційно та безпосередньо у відділеннях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-