Поліція радить у випадку ДТП фотографувати автопригоду і прибирати авто з дороги

Поліція радить у випадку ДТП фотографувати автопригоду і прибирати авто з дороги

Укрінформ
У випадку дорожньо-транспортної пригода патрульна поліція радить фотографувати автопригоду і швидко прибирати авто з дороги для уникнення заторів.

Як передає Укрінформ, про це написав у Фейсбуці заступник керівника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

“Прохання до громадян. У випадку ДТП — фотографуйте машини і пошкодження і швидко прибирайте авто з дороги. Оформлюйте європротокол, якщо воно дійсно того варте… але авто прибирайте з дороги одразу. Це дуже важливо”, - закликав він.

Білошицький додав, що наразі патрульна поліція роблять все для стабілізації дорожнього руху, допомоги в евакуації і сприяє спеціальним службам.

Патрульні поліцейські не виїжджатимуть на ДТП без постраждалих.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“Якщо ви водій і потрапили у ДТП без жертв і травм, будь ласка, оміняйтеся телефонами з іншим водієм і не перегороджуйте дорогу тим, хто хоче проїхати.

Патрульна поліція не буде виїжджати на виїзди по оформленню ДТП без потерпілих. Просимо ставитися до цього з розумінням”, - повідомив Геращенко.

Читайте також: Банківська система працює у звичайному режимі, є обмеження на зняття готівки

Як повідомлялося, в Україні із 05:30 24 лютого запроваджено воєнний стан на всій території.

Росія вранці 24 лютого завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Зокрема, російські війська нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю. Російська броньована техніка порушила український кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Президент Володимир Зеленський закликав світ накласти на президента Російської Федерації Володимира Путіна всі можливі санкції і врятувати Україну та весь демократичний світ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-