Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Миколаїв: один день з молодими лідерами

Миколаїв: один день з молодими лідерами

Укрінформ
З одної з зустрічей та важливих розмов про сьогодення

В сутінках ранку зустрічає черговий вокзал, черговий перон. Вже знайомий, проте трохи сонний, зимовий, тужливий ранок викриває в тобі гостя. А вдалині, десь, наче зітхає море, поглинаюче будь-який смуток. І як завжди, неймовірно турботлива зустріч, заступниці керівника осередку з формаційної програми УАЛ Миколаїв Aльони Бoйкo, налаштовує на позитивний день. Альона понад 4 роки працює з молодими лідерами в УАЛ Миколаїв, і щоразу, приїжджаючи до них в осередок, захоплююся її легкістю та життєвою мудрістю, виваженими та професійними підходами до роботи зі студентами.

У самому осередку, як завжди, тепло, затишно, і так приємно, коли тебе, хоча і так рідко, але завжди надзвичайно раді зустріти й бачити. Iринa Цуркан, керівниця миколаївського осередку молодих лідерів, неймовірна, дякую за зустріч, за важливі розмови про сьогодення!

Приємно, що частиною команди стають уалівські випускники. Рада вітати Aнну Волохову, менторку з комунікацій у команді УАЛ Миколаїв!

День з Молодими лідерами промайнув як хвилина. Говорили багато про управління, комунікації, про взаємодію та партнерство, про інструменти участі молоді у виробленні державних політик, популяризацію України у світі UkraineNOW. Говорили про виклики найближчих років, про важливість систематичного навчання, критичного мислення, уміння працювати у великих командах, вирішувати складні завдання… проаналізували функції та повноваження урядовців. Студенти моделювали нові уряди, серед яких міністерства креативу та творчості, комунікацій, рівності, оборони, економіки та інновацій, здоров’я, освіти, тваринництва…Минасова Неллі, Сoня Калюш, Ткаченко Анастасія, Павленко Остап, Лев кузан, Кириченко Михайло,

Маркіян Шийчин, Маркіян Скрипець, Піддубна Анна, Бессараб Антон, Музиченко Крістіна, Буфан Володимир.

Дякую усім-усім за проведений день!

Розуміючи про масштаби інформаційних потоків, масиви роботи, молоді лідери оптимістично налаштовані й розмірковують про вміння розслаблятися, щоб перезавантажуватись і з новими силами ефективно братися за справи. Так міністерство Chill при моделюванні нового уряду зайнялось поезією та пропонує на ваш розсуд такий доробок:

*  *  *

У майбутньому в тебе буде багато справ, ти будеш втомлений, зморений, вбитий, побитий життям,
То ж піди й по chill NOW
Ми будемо слідкувати,
Щоб музика була хороша,
Щоб не викликала в тебе кров з носа,
Щоб ігри були добрі, а не злі,
Щоб сусіди не свердлили в голові дірки.

*  *  *

Миколаїв, у вас круто, обов’язково повернуся…

#УАЛ Миколаїв
#UkraineNOW    #ВідкритийУряд

Роксолана Стадник
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-