Як уберегтись від кишенькових злодіїв у натовпі – поради поліції

Як уберегтись від кишенькових злодіїв у натовпі – поради поліції

Укрінформ
Правоохоронці надали рекомендації, як уберегтись від кишенькових злодіїв.

Як передає Укрінформ, у повідомленні патрульної поліції Київської області у Телеграмі йдеться: "Перебуваючи у місцях скупчення людей, будьте пильні, щоб не стати жертвами крадіїв. Адже зазвичай кишенькові злодії "полюють" у місцях, де багато людей, щоб бути менш помітними".

Правоохоронці радять "тримати сумку чи наплічник в руках попереду себе, а не на плечі або на спині, не демонструвати гаманець та його вміст у людних місцях, не носити з собою великі суми грошей — брати стільки, скільки плануєте витратити".

Цінні речі, документи, телефони, ключі не варто носити у зовнішніх кишенях одягу, сумок та рюкзаків. Краще використовувати внутрішні кишені, поясні сумочки.

"Будьте пильними, коли на вулиці до вас підходить незнайома особа або хтось притискається у транспорті. Якщо ви користуєтесь кредитними картками, у жодному разі не зберігайте пін-код разом із картою у гаманці", - радять правоохоронці.

Очевидцям або жертвам правопорушення слід зателефонувати на спецлінію 102 або звернутись до найближчого відділення поліції.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні новорічних та різдвяних свят патрульна поліція надала поради, як убезпечити своє житло від крадіїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-