Голові та членам правління Суспільного виплатили премії

Голові та членам правління Суспільного виплатили премії

Укрінформ
Наглядова рада ухвалила рішення про нарахування премій на підставі результатів щорічної оцінки правління Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на “Детектор медіа”.

Зазначається, що таке рішення ухвалив Комітет з питань призначень та винагород посадових осіб наглядової ради НСТУ та підтримала наглядова рада на черговому засіданні, яке відбулося 23 грудня. Протокол засідання опублікований на корпоративному сайті Суспільного.

Напередодні засідання Комітет з питань призначень та винагород посадових осіб наглядової ради НСТУ заслухав усіх членів правління із самооцінкою їхньої роботи, провів власне оцінювання роботи правління, надав рекомендації кожному члену правління і рекомендував наглядовій раді преміювати на підставі результатів щорічної оцінки правління НСТУ преміювати голову правління Миколу Чернотицького у розмірі одного посадового окладу; членів правління Тетяну Кисельчук і Дмитра Хоркіна – у розмірі одного посадового окладу; членів правління Ярослава Лодигіна і Родіона Кочубея – у розмірі 0,5 посадового окладу.

Члени наглядової ради голосували за виплату премії голові правління та кожному члену правління.

Чернотицький сказав на засіданні наглядової ради, що наразі посадовий оклад голови правління НСТУ становить 189 тисяч гривень. Загалом у грудні 2021 року він отримав 340 926,88 грн.

«До структури оплати праці голови правління в грудні 2021 року входять заробітна плата по окладу, компенсація за роботу у вихідні дні, надбавка за роботу, яка передбачає доступ до державної таємниці, премія. Загальний обсяг виплачених коштів голові правління АТ «НСТУ» після оподаткування (податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) 18% та військовий збір (ВЗ) 1,5%) становив 340 926,88 грн», – зазначено в «Оприлюдненні інформації про структуру, принципи формування та розмір оплати праці, винагороди, додаткового блага голови та членів правління АТ «НСТУ» за грудень 2021 року» на корпоративному сайті Суспільного.

«Загальний обсяг виплачених коштів членам правління АТ «НСТУ» за місцем роботи після оподаткування (податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) 18% та військовий збір (ВЗ) 1,5%) становив 1 275 830,57 грн», – йдеться у тому ж документі.

Як повідомлялося, 27 квітня 2021 року наглядова рада НСТУ обрала головою правління Суспільного Миколу Чернотицького.

20 травня 2021 року наглядова рада Суспільного обрала членів правління. До складу нового правління увійшли Ярослав Лодигін, Дмитро Хоркін, Тетяна Кисельчук і Родіон Кочубей.

Розмір посадового окладу голови та членів правління НСТУ встановлюється наглядовою радою НСТУ у відповідних контрактах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-