У зоопарку Харкова бегемотиха святкувала 29-річчя у нових «апартаментах» та з тортом

У зоопарку Харкова бегемотиха святкувала 29-річчя у нових «апартаментах» та з тортом

Відео
Укрінформ
У Харківському зоопарку бегемотиха Степанида відсвяткувала своє 29-ліття у нових "апартаментах" із великою кількістю гостей, святковим тортом та іншими ласощами.

Як передає Укрінформ, про це інформує Харківський зоопарк у Фейсбуці.

"Вперше у нових апартаментах з великою кількістю гостей свій День народження відсвяткувала наша бегемотиха Степанида. Красуні виповнилося 29 років", - розповіли в зоопарку.

Щоб привітати іменинницю могли якомога більше людей, святкувати вирішили у вихідний день. На свято прийшли багато гостей - і дорослих, і дітей.

"Красуня з’явилася за лічені хвилини. Це і не дивно, адже у вольєрі вже чекав приголомшливий подарунок – торт у вигляді зірки, створений с улюблених продуктів Степаниди – моркви, яблук, гарбуза, бананів, винограду, сіна. Під дружні привітання відвідувачів іменинниця з апетитом прийнялася за тортик і з’їла його до найменшого шматочка", - поінформували в зоопарку.

Для відвідувачів також були підготовлені сюрпризи - тематичні майстер-класи з виготовлення паперових бегемотиків і вітальних листівок, розваги з Дідом Морозом і кумедними бегемотиками, подарунки від друзів-партнерів Харківського зоопарку.

Бегемотиха Степанида – шістнадцятий бегемот, народжений у Харківському зоопарку. Вона з'явилася на світ пізно ввечері 22 грудня 1992 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-