МВС наростило спроможності Нацгвардії – Монастирський

МВС наростило спроможності Нацгвардії – Монастирський

Укрінформ
У Міністерстві внутрішніх справ України провели низку необхідних заходів і навчань і наростили спроможності Національної гвардії України.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час розширеного засідання військової ради у Національній гвардії України (НГУ), яке проводиться у режимі відеоконференції, інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ, передає Укрінформ.

Монастирський під час цього засідання, серед іншого, відзначив внесок Нацгвардії у забезпечення безпеки держави в умовах поточних викликів і загроз, зокрема - під час виконання завдань у районі проведення ООС та посилення держкордону України.

«Останні місяці пройшли напружено у контексті безпекової ситуації. Це, звичайно, виклик для системи МВС та Національної гвардії, щоб виконати ті завдання, які на нас покладені. Одне з них – це посилення ділянки державного кордону з Білоруссю. Триває операція «Полісся». Ми провели низку необхідних заходів та навчань і наростили наші спроможності», - зазначив міністр.

Він також звернув увагу на пріоритетні напрямки у діяльності структури, а саме, - на взаємодію з іншими підрозділами сил безпеки і оборони.

Окремо Монастирський наголосив на важливості професійної підготовки особового складу та підтримання високого рівня готовності до виконання завдань, зокрема - шляхом запровадження підходів та передових практик країн-членів НАТО.

Також він акцентував на питанні соціального забезпечення військовослужбовців НГУ, всебічного забезпечення, лікування, оздоровлення та реабілітації.

Як повідомлялося, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський доручив керівнику Головного сервісного центру МВС Євгену Мойсеєнку розробити перспективний план розвитку сервісних центрів МВС, покликаний суттєво змінити процес підготовки водіїв і складання іспитів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-