Після сутички з ФОПами під Радою до поліції доставили двох осіб

Після сутички з ФОПами під Радою до поліції доставили двох осіб

Відео
Укрінформ
Заходи у центрі Києва завершено, і за порушення правопорядку до відділу поліції правоохоронці доставили двох осіб.

 Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

«Із ними спілкуються слідчі, згодом їхнім діям буде надано правову оцінку», - йдеться у повідомленні.

У відомстві нагадали, що в урядовому кварталі пройшла акція за масової участі громадян і що з метою забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Нацгвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу несли службу у посиленому режимі.

«Під час заходу деякі учасники акції провокували штовханину з правоохоронцями, нецензурно висловлювались, блокували рух авто. Окрім того, учасники кидали піротехнічні засоби, внаслідок чого постраждала жінка-учасниця акції. Правоохоронці доставили до Печерського районного управління поліції двох осіб», - уточнюється у повідомленні.

Також під час цих заходів було пошкоджено службовий автомобіль.

Наразі поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок на вулицях Києва.

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю під стінами Верховної Ради проходив мітинг підприємців, які виступали за відтермінування запровадження РРО.

Акції підприємців тривають з минулого року. Зокрема, раніше вони вимагали надати їм можливість працювати в умовах карантину.

Рух #SaveФОП — український громадський рух, учасники якого виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-