Комітет Ради звернеться до ДБР через інцидент із журналісткою після пресмарафону Президента

Комітет Ради звернеться до ДБР через інцидент із журналісткою після пресмарафону Президента

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань свободи слова звернеться до Державного бюро розслідувань щодо інциденту, який стався між журналісткою телеканалу "Прямий" Анною Дзьобою та військовослужбовцями Управління державної охорони під час від’їзду Володимира Зеленського після пресмарафону "30 запитань Президенту України".

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомив керівник секретаріату комітету Микола Козлов.

"На засіданні комітету 15 грудня було розглянуто звернення журналістки телеканалу "Прямий" Анни Дзьоби. Були заслухані всі сторони конфлікту – представник ДБР, представник УДО, адвокат Анни Дзьоби. За результатами розгляду питання, всіма членами комітету було ухвалено рішення звернутися до ДБР", – сказав він.

Козлов додав, що звернення зараз готується.

Як повідомляв Укрінформ, 26 листопада у Києві відбувся пресмарафон “30 запитань Президенту України”. Під час від’їзду глави держави після пресмарафону між окремими представниками засобів масової інформації та військовослужбовцями Управління державної охорони стався інцидент, внаслідок якого журналістка телеканалу "Прямий" Анна Дзьоба впала на землю.

В УДО заявили, що військовослужбовці діяли відповідно до своїх прав та обов'язків, забезпечуючи необхідний рівень безпеки Президенту, та не мали наміру зашкодити представниці ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-