В Україну не пустили «фермера» з Узбекистану в одязі з російською символікою

В Україну не пустили «фермера» з Узбекистану в одязі з російською символікою

Укрінформ
У пункті пропуску «Бориспіль» відмовили у в’їзді в Україну громадянину Узбекистану, який прилетів в одязі з російською символікою.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби.

Зазначається, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» звернули увагу на вбрання пасажира рейсу з Ташкенту, на якому були зображені прапор і герб країни-агресора з написом «Russian national team».

"Громадянина Узбекистану запросили у службове приміщення для проведення поглибленої перевірки, під час якої він сам зрозумів, що вбрався не зовсім відповідно, та вибачився перед усіма українцями", - зазначили у Держприкордонслужбі.

Читайте також: В Україну не пустили та «забанили» на три роки російську співачку

Виявилось також, що чоловік не може підтвердити мету своєї поїздки. Він заявив, що планував придбати в Україні трактор для свого господарства, але не зміг зрозуміло розповісти ні про свою ферму, ні про те, у кого і який трактор хоче купити.

"При цьому мандрівник не мав з собою грошей не те що на купівлю сільгосптехніки, а й навіть на бронювання готелю, а місткість його багажу значно перевищувала заявлений термін перебування в України", - додали у ДПСУ.

«Фермера» відправили зворотним рейсом до Ташкента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-