Європейські партнери сподіваються, що «Суспільне» увійде в десятку мовників України

Європейські партнери сподіваються, що «Суспільне» увійде в десятку мовників України

Укрінформ
Європейські партнери, які надають підтримку в реформуванні «Суспільного», сподіваються, що воно увійде до десятки найкращих мовників України.

Про це заявила програмна директорка Deutsche Welle Akademie, Проєкту ЄС “Підтримка національного суспільного мовника України” Хелен Шампань під час першого міжнародного форуму зі стратегічних комунікацій Kyiv Stratcom Forum 2021, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Експертка зазначила, що європейські партнери уважно стежать за процесом реформування «Суспільного» протягом декількох останніх років і надають йому підтримку в цьому.

Шампань нагадала, що це почалося після Майдану, коли виникла можливість створити нормативну базу для появи «Суспільного», і після цього було багато зроблено для забезпечення якісних змін.

«Нещодавно було оновлено ньюс-рум, з якого у грудні суспільний мовник виходить в ефір… Цифрові спроможності, які наразі має «Суспільне», будуть покращувати якість донесення інформації. Ми сподіваємося, що «Суспільне» буде у ТОП-10 країни», - сказала Шампань.

Вона також поінформувала що ЄС має намір запустити нову програму, спрямовану на розбудову доброчесності медіа, особливо на сході та півдні України. За словами Шампань, в рамках цієї програми європейські партнери будуть підтримувати маленькі незалежні медіа і допомагати їм завдяки збільшенню довіри до них як до надійного джерела інформації долучатися до збереження життя людей.

Як повідомляв Укрінформ, 7 і 8 грудня 2021 року у столиці України проходить Kyiv Stratcom Forum – перший міжнародний форум зі стратегічних комунікацій в Україні. У його роботі беруть участь дипломати НАТО і ЄС, українські посадовці, представники українських громадських організацій, що спеціалізуються на стратегічних комунікаціях і боротьбі з дезінформацією. Організатором форуму виступив Центр стратегічних комунікацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-