Зеленський привітав українських волонтерів зі святом

Зеленський привітав українських волонтерів зі святом

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив, що бути волонтером – це важлива і відповідальна місія, це особливий внутрішній стан людини, спосіб її мислення і життя.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у привітанні глави держави з нагоди Міжнародного дня волонтера, опилюдненому на президентському сайті.

"Сприяння українській армії, підтримка лікарів, допомога дітям, що залишилися без батьківського піклування, громадянам, які постраждали внаслідок російської агресії на сході нашої країни, і багато інших милосердних справ реалізуються завдяки активності та самовідданості українських волонтерів", - відзначив Зеленський.

За його словами, багато людей долучилися до волонтерського руху за останні роки, а згодом систематизували свою діяльність, створили благодійні фонди та навіть стали частиною світової волонтерської спільноти.

"Упроваджуючи десятки проєктів та витрачаючи майже увесь свій вільний час на те, щоб комусь допомогти, ви не чекаєте на прибутки, визнання або посади. Найкраща винагорода для волонтера – врятовані життя та долі людей", - наголосив Президент.

Він відзначив, що у цей надзвичайно складний час саме активна громадянська позиція волонтерів, невичерпна енергія та вміння спрямовувати її на допомогу, небайдужість до чужого горя та важка повсякденна праця додають віри й впевненості у нашу перемогу та світле майбутнє держави.

Зеленський подякував волонтерам за гуманність, невтомну щоденну працю та людяність й побажав міцного здоров'я, миру та благополуччя.

Як передавав Укрінформ, сьогодні в Україні та світі відзначають Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку (Міжнародний день волонтерів).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-