Нові послуги майже щотижня - як зміниться «Дія» до кінця року

Нові послуги майже щотижня - як зміниться «Дія» до кінця року

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України планує до кінця 2021 року майже щотижня запускати нові послуги для громадян у застосунку та на порталі "Дія".

Про це сказав віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час Online Summit 29 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Паралельно із запуском COVID-сертифікатів ми працювали над тими продуктами, які обіцяли громадянам. Це ті, які ми сьогодні презентували і які будемо презентувати наступного тижня. До Нового року у нас майже щотижня будуть запуски нових послуг", - сказав віцепрем'єр.

Федоров також анонсував деякі нові послуги, які Мінцифри запустить уже найближчим часом. Зокрема, у "Дії" з'явиться можливість подання річної декларації для ФОП та довідка про несудимість.

Міністерство також планує оновлення застосунку "Дія", після чого він надсилатиме сповіщення про запит кредитної історії користувача, судові засідання та старт виконавчих проваджень.

Крім цього, буде спрощена процедура підписання документів за допомогою Дія.Підпис. За словами віцепрем'єра, верифікація користувача здійснюватиметься за допомогою фото і більше не потрібно буде повертати голову для цього.

Очільник Мінцифри також нагадав, що вже з 1 грудня в Україні розпочнеться масштабне бета-тестування онлайн прописки і закликав всіх охочих долучитися до нього.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство цифрової трансформації 29 листопада запустило сім нових соціальних послуг на порталі "Дія".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-