УДО спростовує звільнення співробітників через дрон журналістів над президентською резиденцією

УДО спростовує звільнення співробітників через дрон журналістів над президентською резиденцією

Укрінформ
Управління державної охорони спростовує інформацію журналіста Михайла Ткача про звільнення військовослужбовців нібито за те, що вони не збили дрон, який літав над державною резиденцією «Синьогора» на Прикарпатті.

Про це УДО повідомило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Нещодавно журналіст інтернет-видання "Українська правда" Михайло Ткач повідомив чергову непідтверджену "інсайдерську" інформацію, що в Управлінні державної охорони України було звільнено військовослужбовців нібито за те, що вони не збили дрон, який літав над Гутою... Офіційно повідомляємо: всі військовослужбовці Управління державної охорони України продовжують виконувати службові обов'язки та забезпечувати безпеку осіб та об'єктів, щодо яких здійснюється державна охорона», - йдеться в повідомленні.

Окремо в Управлінні держохорони заявили про «намір звернутися до суду з цього приводу».

Як повідомлялось, журналіст Михайло Ткач, посилаючись на джерела, повідомив у подкасті на «Українській правді», що з Управління державної охорони звільнили співробітників, які не збили дрон журналістів-розслідувачів над державною резиденцією «Синьогора» у карпатському селі Гута, коли там були Президент Володимир Зеленський і голова його офісу Андрій Єрмак. Вони перебували там з нагоди дня народження останнього, зазначається у подкасті видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-