Moneyveo допомагає центру для онкохворих дітей «Дача»: облаштування на фінішній прямій

Moneyveo допомагає центру для онкохворих дітей «Дача»: облаштування на фінішній прямій

PR
Укрінформ
Будівництво нового приміщення центру для проживання онкохворих дітей «Дача» – на завершальному етапі. Зовсім скоро пацієнти та їхні родини зможуть переїхати вже у власний дім.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі фінтех-компанії.

Наразі проводиться оздоблення прибудинкової території та завершуються роботи з благоустрою кімнат. Фінтех-компанія Moneyveo продовжує підтримувати центр.  

Moneyveo однією з перших українських компаній долучилася до проєкту, організованого БФ «Запорука». Раніше вона щомісяця перераховувала кошти на потреби центру в рамках благодійної програми «Дружня рука підтримки». А з 2018 року компанія фінансує будівництво нового будинку.

«Для нас «Дача» – не просто одна з благодійних КСВ-програм. Ми допомагаємо онкохворим дітям близько чотирьох років, і за цей час проєкт став для компанії більше, ніж традицією. Команда Moneyveo підтримує «дачників» усіма можливими способами. Окрім регулярних платежів, ми організовуємо активності для дітей, переймаємося їхніми справами і потребами, до карантину часто відвідували заклад», – розповідає комерційний директор Moneyveo Максим Параска.

«Дача» сьогодні – це тимчасовий будинок в Києві, в якому залишаються онкохворі діти зі своїми сім’ями на час лікування в Інституті раку. Вони приїжджають сюди зі всієї України. Наразі «Дача» орендує приміщення, розраховане приймати лише 100 дітей на рік.

Нова будівля дозволить розміщувати понад 200 пацієнтів або 350 сімей щороку. В ній створені комфортні умови для повноцінного одужання. Це будинок на 950 квадратів, із 13 спальнями, кабінетами для занять, двома ігровими залами та спеціальними кімнатами для дітей на інвалідних візках.

«На цей момент ми повністю завершили фасад. Залишилось зробити огорожу сходів – і зовнішня частина будівлі готова! Наразі облаштовуємо прибудинкову територію, продовжуємо оптимізувати паркан, обираємо бруківку. Усередині будівлі встановили меблі в кабінеті реабілітолога, бухгалтерії, шафу на першому поверсі», – коментує президент «Запоруки» Наталія Оніпко.

Організатором проєкту «Дача» є благодійний фонд «Запорука». Фонд вже понад 13 років допомагає родинам онкохворих дітей, які лікуються в Національному інституті раку, Інституті нейрохірургії та Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові. Центр для онкохворих дітей “Дача” – є пріоритетним напрямом “Запоруки”. Заклад існує й розвивається завдяки допомозі волонтерів і благодійним пожертвам. 

Всі бажаючі можуть долучитися до проєкту за посиланням: https://zaporuka.org.ua/proekti/.

Фото:  zaporuka.org.ua/proekti/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-