Центри техніки «ЦеТе»: щодня по три айфони у подарунок

Центри техніки «ЦеТе»: щодня по три айфони у подарунок

PR
Укрінформ
До 25-річчя любої доні татко з Полтави виграв в Епіцентрі айфона. Одесит придбав тещі мікрохвильовку, а дружині виграв iPhone13.

Полтава – красиве й чарівне місто, де гармонійно поєдналися культурні традиції та привітність і гостинність місцевих жителів. Атмосфера тут по-особливому затишна і спокійна. Проте нещодавно сталася подія, яка схвилювала одну полтавську сім’ю… Приємно схвилювала.   

Полтавчанин Валентин прокинувся зранку, випив бадьорливої кави і запланував похід в Епіцентр. Удома в нього зламалася пральна машина – дуже потрібна річ у побуті, без якої ніяк не обійтися. Тож до покупки поставився дуже серйозно, взяв із собою дружину. Адже пральна машина передусім для господині. Хто як не вона знає краще, яким функціоналом має бути наділена техніка. Обирали, придивлялися і нарешті визначилися. Зробили покупку в Епіцентрі з картою «Вигода» й автоматично взяли участь в акції до Дня народження Центру техніки «ЦеТе». Яка ж несподіванка була, коли подружжя дізналося, що глава сімейства виграв iPhone13. Це ще не все, адже щаслива історія має продовження. На днях донечка святкувала ювілей – 25 років. Тож із подарунком визначилися без зайвих слів та обговорень. iPhone13 був для дівчини мрією, яка так несподівано стала реальністю. 

А от одесит Сергій завітав в Епіцентр по мікрохвильовку для тещі. Погодьтеся, покупка дуже серйозна і відповідальна. Він навіть не підозрював, як тільки правильно вчинив. Адже виграв на картку «Вигода» 30 000 балів на покупку iPhone13. Новенький телефон планує віддати коханій  дружині — хай користується. Теща і дружина щасливі — щасливий і чоловік! 

Виграла сучасного гаджета і вчителька англійської мови пані Ганна з Мукачева. Завітала в Центр техніки «ЦеТе», щоб придбати соковидавлювач, а отримала на додачу ще й Phone13. Радісних емоцій пані Ганна не стримує, і ділиться, що це неймовірний дарунок. Адже сучасний телефон стане в пригоді як для роботи, так і для особистого користування.  

Історії переможців вражають і розчулюють до сліз.

Шкода, що в буденній круговерті ми розучилися вірити в дива та отримувати дарунки долі! Епіцентр доводить протилежне і для цього влаштовує такі крутезні акції та дарує людям віру в те, що чудеса все-таки трапляються!  

У період з 1 до 21 листопада Центри техніки «ЦеТе» мережі «Епіцентр» святкували День народження та своїм покупцям ЩОДНЯ дарували по три iPhone13.  

Сучасний дизайн та інноваційні рішення, максимально широкий асортимент за кращими цінами, преміумбренди, віртуальна полиця та унікальна програма лояльності – усе це в Центрах техніки «ЦеТе» в Епіцентрі. А ще на вас чекає широкий асортимент побутової техніки для дому та офісу, смартфонів, технологічних гаджетів та електротранспорту, товарів для геймерів, кліматичної техніки, трендові товари для краси і догляду та багато іншого.

Фото: Епіцентр

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-