Звільнена команда Kyiv Post запускає нове ЗМІ

Звільнена команда Kyiv Post запускає нове ЗМІ

Укрінформ
Звільнена команда найстарішої англомовної щотижневої газета Kyiv Post запускає нове ЗМІ, яке очолить ексзаступниця головного редактора Ольга Руденко.

Про це повідомляється на сторінці Save the Kyiv Post у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Зараз ми переходимо до запуску нового ЗМІ з 30 колишніми працівниками Kyiv Post, щоб продовжити її справу. Незалежна Kyiv Post може зникнути, але її команда згуртована і прагне продовжувати служити вам, нашій спільноті. Ми раді повідомити, що Ольга Руденко, колишня заступниця головного редактора Kyiv Post, яка присвятила бренду 10 років, очолить нашу редакційну команду. Вона візьме на себе роль головного редактора нового видання», - йдеться у дописі.

Зазначається, що медіаконсалтингова компанія Jnomics Media відповідатиме за бізнес-аспекти нового проєкту.

Поки нове ЗМІ перебуває на стадії розробки, колектив запускає інформаційний бюлетень із розсилкою новин.

Фото: Фейсбук Save the Kyiv Post

Як повідомлялося, 8 листопада власник української найстарішої англомовної щотижневої газети Kyiv Post Аднан Ківан заявив, що видання тимчасово припиняє роботу.

Водночас прессекретар Президента Сергій Никифоров заявив, що в Офісі Президента здивовані тим, що окремі політики та медійники звинувачують ОП у закритті Kyiv Post. Він висловив сподівання, що видання "продовжить роботу і збереже ту якість та стиль, які ставили його на найвищий щабель серед українських медіа”.

Посол ЄС в Україні Матті Маасікас застеріг щодо негативних наслідків для України від припинення роботи Kyiv Post.

Занепокоєння у зв'язку з припиненням роботи видання висловили посли Великої Британії і Швеції, а також Посольство США в Україні.

11 листопада стало відомо, що новим генеральним директором Kyiv Post став Люк Шеньє.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-