Щоденна кількість COVID-вакцинованих має сягнути 350 тисяч - ОП

Щоденна кількість COVID-вакцинованих має сягнути 350 тисяч - ОП

Укрінформ
Перед місцевою владою поставлено завдання нарощувати темпи вакцинації проти COVID-19, щоб щоденна кількість щеплень у країні досягла 350 тисяч.

Як передає Укрінформ, про це сказав заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час робочої поїздки на Вінниччину, повідомляє пресслужба ОП.

«Є конкретні завдання, які на засіданні Ради національної безпеки і оборони були поставлені щодо кількості вакцинацій загалом по Україні й були доведені до кожної області й кожного міста. Загальна кількість – 350 тисяч вакцинацій на добу. Тобто за кожен тиждень ми повинні робити понад два мільйони (щеплень – Ред.)», – сказав Тимошенко.

За його словами, минулого тижня в один з днів було вакциновано 317 тисяч осіб, водночас в інші дні кількість щеплень не перевищувала 300 тисяч.

«Є ще що робити, і є що робити Вінниці, адже у Вінниці має робитися за день 14 тисяч вакцинацій. На жаль, вчора було зроблено тільки вісім тисяч», – зауважив Тимошенко.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні станом на 2 листопада підтверджено 2 955 693 випадки COVID-19, з них за добу – 19 455.

Від початку вакцинальної кампанії щеплено 10 453 652 людини, з них отримали дві дози – 7 515 248 людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-