Укрпошта влаштує лотерею на ₴1 мільйон для заохочення співробітників до вакцинації

Укрпошта влаштує лотерею на ₴1 мільйон для заохочення співробітників до вакцинації

Укрінформ
АТ "Укрпошта" влаштує для вакцинованих працівників лотерею, в якій буде розіграно призи на загальну суму 1 млн грн.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі поштового оператора.

У компанії пояснили, що між вакцинованими співробітниками будуть розіграні грошові призи в розмірі 1 тисяча, 3 тисячі, 5 тисяч та 50 тисяч гривень. У такий спосіб поштовий оператор планує мотивувати працівників проходити вакцинацію проти COVID-19.

«За останній тиждень в Укрпошті дозу вакцини отримали 2,5 тис. співробітників. Сподіваюся, що з новою, фінансовою, мотивацією кількість вакцинованих значно зросте… Адже це питання не лише їхнього здоров’я, а й здоров’я наших клієнтів», - прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Читайте також: Полтавська «Ворскла» дарує три тисячі квитків на футбол в обмін на COVID-вакцинацію

Загалом у компанії вакцинувалася третина співробітників, додали у пресслужбі.

Як повідомлялося, у відділеннях Укрпошти по всій Україні діють тимчасові пункти вакцинації, де зробити щеплення можуть усі охочі.

Нагадаємо, з 30 жовтня до червоної зони епіднебезпеки переходять Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Хмельницька, Чернігівська та Львівська області. З 1 листопада запроваджується червоний рівень епіднебезпеки у столиці.

Читайте також: За добу від COVID-19 вакцинували рекордну кількість українців

Червоний рівень епідемічної небезпеки передбачає ряд обмежень. Зокрема, забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, проведення масових заходів тощо. Обмеження не діятимуть, якщо 100% працівників та відвідувачів закладів (заходів) вакциновані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-