Монастирський упевнений, що підозра у справі «Дельта Банку» - не остання

Монастирський упевнений, що підозра у справі «Дельта Банку» - не остання

Укрінформ
Міністр внутрішніх справ упевнений, що підозра у розтраті 1 млрд грн, про яку повідомили колишньому власнику «Дельта Банку», - не остання у справі.

Як передає Укрінформ, про це Денис Монастирський написав у Фейсбуці.

«Ми ніколи не побудуємо сильну державу, якщо мільйони українців не відчуватимуть справедливості. Від 2008 року в Україні збанкрутувало більше сотні банківських установ. Більше ніж півтора мільйона українських сімей втратили свої заощадження через зловживання власників та менеджменту банків. Водночас власники та топменеджери цих банків продовжували розкошувати, будували справжні палаци під Києвом та вкладали вкрадені в українців гроші у власний бізнес», - написав Монастирський.

Міністр нагадав, що сьогодні слідчі Нацполіції під процесуальним керівництвом Офісу генпрокурора вручили підозру колишньому власнику збанкрутілого «Дельта Банку», який разом із чотирма топменеджерами тільки за цим епізодом підозрюється у розкраданні, привласненні коштів та заподіянні збитків на суму понад 1 мільярд гривень.

Читайте також: Ексвласнику «Дельта банку» повідомили про підозру в розтраті 1 мільярда – Венедіктова

«Упевнений, що це не остання підозра як у справі «Дельта Банку», так і в інших справах, де окремі банкіри цинічно грабували своїх вкладників», - наголосив глава МВС.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці провели 13 санкціонованих обшуків у колишніх керівників ПАТ «Дельта Банк» за фактом заволодіння понад 1 млрд 144 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-