Повернувшись з фронту, військовий влаштував синові сюрприз у школі

Повернувшись з фронту, військовий влаштував синові сюрприз у школі

Фото, відео
Укрінформ
У Рівному військовий, який повернувся із зони ООС, влаштував синові сюрприз - несподівано прийшов до нього на шкільний урок.

Про це повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

"Боєць 108-го гірсько-штурмового батальйону Володимир Боднар завітав на урок "Я досліджую світ" до третьокласників НВК №26. Його сину зав'язали очі та вчили накладати пов'язку, а пацієнтом, поки той не бачив, став його батько. Таку зустріч допомогла організувати керівниця "Рівне – Такмед" Тетяна Воронцова, яка займається навчанням домедичної допомоги", - йдеться в сюжеті.

Як зазначається, боєць 108-го гірсько-штурмового батальйону Володимир Боднар у зоні бойових дій був від самого початку, всі сім ротацій провів на першій лінії, чотири останні був старшим на позиції.

Додому ці сім років приїжджав зазвичай на кілька днів, іноді – на тиждень, і лише раз приїхав на пів року.

Читайте також: З Конго повернулися понад 150 українських миротворців

Цього разу своє повернення Боднар вирішив зробити особливим для сина, заручившись підтримкою громадської організації "Рівне – Такмед", члени якої організовують у школах уроки домедичної допомоги.

"Є ж відео, як у всіх країнах світу повертаються ветерани до своїх сімей. Тож хотілося, щоб і українське таке відео було, і саме в Рівному, де у нас дійсно багато є людей, які підтримують військовослужбовців, наші Збройні сили, ветеранів. Щоб вони знали, що у них є тил", – зауважила очільниця "Рівне – Такмед" Тетяна Воронцова.

Під час уроку "Я досліджую світ", який вона проводила для 3-Б класу Рівненського НВК №26, у клас тихо зайшов військовослужбовець. Його син у цей час саме вчився накладати пов'язку при кровотечі з зав'язаними очима.

Читайте також: У Денісової заявляють, що заборгованість із обов'язкових виплат військовим - понад 1,4 мільярда

"Артем стояв так біля мене. Я накладаю, накладаю, розплющую очі - і бачу вже не Артема, а тата. Він біля мене стоїть. Казав, що в жовтні приїде, а приїхав у вересні", – поділився враженнями після несподіваної зустрічі син Володимира - третьокласник Данило Боднар.

А його тато зізнався, що цього разу вирішив побути з родиною не менш як пів року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-