У ДБР не виключають версію умисного вбивства судді Писанця

У ДБР не виключають версію умисного вбивства судді Писанця

Укрінформ
Слідство перевіряє всі можливі версії смерті судді Печерського районного суду Києва Віталія Писанця.

Як передає Укрінформ, про це в. о. директора Державного бюро розслідувань (ДБР) Олексій Сухачов сказав у інтерв'ю Інтерфакс-Україна

"Зареєстровано кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Ми провели невідкладні слідчі дії та провели слідчий експеримент за участю осіб, які перебували безпосередньо на місці події у той час, коли це сталося", - сказав Сухачов.

Він зазначив, що вже проведено судово-медичну експертизу, призначено ще кілька експертиз, за результатами яких відпрацьовуватимуть слідчі версії. "Усі учасники події перебувають у комунікації зі слідчими, тобто через дуже короткий проміжок часу ми поставимо крапку в цьому провадженні", - наголосив Сухачов.

На уточнююче запитання, чи означає це перевірку всіх обставин, щоб виключити умисне вбивство, в. о. директора ДБР сказав: "Будуть перевірені всі можливі версії слідства. Про виключення версії навмисного вбивства я наразі не поспішав би стверджувати".

Читайте також: Поліція підтвердила смерть київського судді, справу розслідує ДБР

"Якщо будуть отримані вагомі докази для підтвердження тієї чи іншої версії та виникне відповідна потреба - обговорюватимемо зміну кваліфікації", - додав Сухачов.

Як повідомляв Укрінформ, 11 вересня суддя Печерського районного суду міста Києва Писанець Віталій Анатолійович помер у селі Погреби Броварського району Київської області. Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини події та призначено комплекс експертиз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-