Начальнику льотної академії, якого викрили на хабарі, вручили підозру

Начальнику льотної академії, якого викрили на хабарі, вручили підозру

Укрінформ
Кіровоградська обласна прокуратура вручила підозру начальнику льотної академії, який вимагав хабар у розмірі 20 тисяч доларів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє прес-служба Кіровоградської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури, в рамках слідства за фактом вимагання та одержання 20 тисяч доларів США неправомірної вигоди начальником льотної академії та його підлеглим, у зв’язку з здобуттям нових доказів начальнику льотної академії 6 вересня 2021 року вручена підозра у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України», - йдеться в повідомленні.

Крім того, прокуратура в апеляційному суді оскаржуватиме рішення Ленінського районного суду, який відмовився обрати підозрюваному запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Депутата міськради Полтави взяли під арешт за підозрою в отриманні хабаря

Як повідомлялося, начальник академії спільно з своїм підлеглим вимагали та отримали 20 тисяч доларів США неправомірної вигоди від підприємця за укладання угод про співпрацю у сфері професійної підготовки студентів саме з його фірмою.

Після одержання неправомірної вигоди 3 вересня цього року чоловіків затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України (Затримання уповноваженою службовою особою).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-