Найкращі наручні швейцарські годинники від Deka.ua

Найкращі наручні швейцарські годинники від Deka.ua

PR
Укрінформ
Сьогодні важко уявити собі сучасного ділового чоловіка без дорогого і стильного годинника. Чоловічий аксесуар є класикою жанру, яка ніколи не вийде з моди. Ринковий асортимент пропонує великий вибір наручних годинників на будь-який смак і бюджет.

Протягом тривалого періоду провідні позиції впевнено займають вироби від швейцарських компаній. Якщо поставлено мету придбати дійсно якісний чоловічий годинник, рекомендується вивчити асортимент відомих швейцарських брендів на сайті офіційного дистриб'ютора DEKA.UA.

Годинники Tissot

Корпус годинника Tissot виконаний з високоякісної сталі. Виріб оснащений календарем, хронографом, секундоміром.

Переваги:

  • велика функціональність;
  • надточність;
  • водонепроникність;
  • стильний дизайн;
  • відмінна якість;
  • доступна вартість.

Швейцарські годинники чудово підійдуть сильній половині людства, яка не готова платити за продукцію захмарні ціни.

Наручний годинник Swatch

Асортимент охоплює великий вибір швейцарських годинників, які є актуальними для всіх чоловіків незалежно від вікової категорії. Різноманітність стилістичних оформлень і колірних рішень приємно здивують навіть найвибагливіших чоловіків, а прийнятна цінова категорія приверне до себе увагу ще більше поціновувачів стилю і розкоші. Гідність відомого бренду — щорічне оновлення колекцій.

Victorinox

Відома компанія-виробник випускає механічні та кварцові моделі з автоматичним заведенням. При виробництві продукції зазвичай застосовується сапфірове скло, яке має антибактеріальне покриття. Наручний годинник стане знахідкою для чоловіків, які бажають підкреслити діловий стиль за цілком помірну вартість.

Годинники Maurice Lacroix

Чоловічі годинники входять у топ швейцарських брендів завдяки вишуканому поєднанню класичного оформлення і сучасного стилю. Преміальний сегмент має попит не одне десятиліття.

Переваги:

  • водонепроникність;
  • люмінесцентні стрілки;
  • аналоговий час;
  • сталевий міцний корпус.

Модель оцінять чоловіки, які віддають перевагу ненав'язливій класиці, що гармонійно поєднується з сучасним дизайном.

Rolex

Відомий світовий виробник, який постійно вдосконалює свою продукцію. Саме Rolex, попри високу вартість швейцарських годинників, продає вироби величезними тиражами з року в рік. Ця стабільність забезпечується шляхом бездоганної репутації компанії й високій якості моделей.

Фото: Deka.ua 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-