У День Незалежності прикордонники вперше проїдуть Києвом на військовій техніці

У День Незалежності прикордонники вперше проїдуть Києвом на військовій техніці

Відео
Укрінформ
На аеродромі «Півці», що на Чернігівщині, вже понад тиждень проходить злагодження підрозділів ЗСУ та інших силових структур, які візьмуть участь у параді до Дня Незалежності.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ.

"Цьогоріч уперше в історії проведення парадів до Дня Незалежності України прикордонники представлять не тільки піший парадний розрахунок, а й техніку, що є на озброєнні у прикордонному відомстві. 24 серпня головною площею країни прикордонники проїдуть на 20 одиницях техніки різного призначення", - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ наголошують, що тренування до параду відбуваються щодня, окрім вихідних.

Проживання та побутові умови для учасників параду забезпечено на базі Чернігівського прикордонного загону. Уся техніка має систему кондиціонування. Окрім того, тут цілодобово чергує мобільна бригада швидкої допомоги на оснащеному автомобілі.

Зазначається, що для військовослужбовців, які прибули з різних куточків України, організовано цікаві екскурсії історичними локаціями Чернігова.

Читайте також: Прикордонні собаки вперше візьмуть участь у параді до Дня Незалежності

Тренування на аеродромі "Півці" триватимуть до середини наступного місяця, після чого військові з технікою перемістяться до Києва для фінального злагодження в складі усіх учасників параду.

Як повідомлялось, у День Незалежності у центрі Києва планується провести урочистий концерт та парад військ з прольотом авіації.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-