Київстар та Хелсі ЮА підписали меморандум про співпрацю

Київстар та Хелсі ЮА підписали меморандум про співпрацю

Укрінформ
Національний телеком-оператор «Київстар» у рамках співпраці з компанією «Хелсі ЮА» надав безкоштовний інтернет для Helsi.me та буде інформувати про пункти вакцинації від COVID-19.

Відповідні умови співробітництва передбачені меморандумом, який підписали Київстар та Хелсі ЮА, повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

«Національний телеком-оператор Київстар та компанія Хелсі ЮА підписали Меморандум про співпрацю, у рамках якого планують розвивати інноваційні напрямки у сфері цифрових медичних сервісів, а також інформувати населення щодо можливості запису в пункти вакцинації від COVID-19 у різних містах України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завдяки Київстар цифрові медичні послуги, що надаються у рамках електронної системи Helsi, стануть більш доступними для населення. Так, оператор не буде списувати з рахунків абонентів пакетні мегабайти при завантаженні і користуванні мобільним додатком та сайтом Helsi.me.

Читайте також: Сервіс захисту телефонів «Мобільна безпека» став більш функціональним - Київстар

Крім цього, важливим напрямком співпраці мобільного оператора і Хелсі ЮА є інформування населення щодо можливості запису в пункти вакцинації від COVID-19 у різних містах України. За інформацією оператора, SMS-інформування розпочнеться вже найближчими днями. Абонентам потрібно буде лише перейти за посиланням в SMS і обрати зручне місце і доступний час для отримання безкоштовного щеплення. Інформація про те, де абоненти можуть зробити щеплення, також буде вказана на ресурсах Helsi.

Надалі обидві компанії планують розвивати багато інших проєктів медичного напрямку.

Мобільний додаток Helsi доступний для завантаження на Play Market https://bit.ly/3fNe5gW

та App Store https://apple.co/2JgAcjU.

Як повідомлялося, Helsi.me - це сучасна електронна медична система, створена для пацієнтів, лікарів, державних та приватних медичних закладів. Наразі вона об’єднує понад 49 000 лікарів, 24 млн пацієнтів і 1300 клінік у різних містах України. З мобільним додатком Helsi жителі України можуть замовляти медичні послуги в різних спеціалістів, записуватись на очні та дистанційні консультації у державних та приватних медичних закладах, отримувати інструкції щодо прийому ліків.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-