Офіс генпрокурора оскаржив виправдальний вирок Пашинському

Офіс генпрокурора оскаржив виправдальний вирок Пашинському

Укрінформ
Офіс генпрокурора оскаржив у Київському апеляційному суді виправдувальний вирок колишньому народному депутату Сергію Пашинському у справі щодо нападу із застосуванням зброї на громадянина В'ячеслава Хімікуса.

Про це повідомили у коментарі Укрінформу в пресслужбі відомства.

“Виправдувальний вирок Пашинського оскаржили у Київському апеляційному суді. Просимо скасувати вирок і відправити справу на новий судовий розгляд”, - зазначили у пресслужбі ОГП.

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня цього року Васильківський міськрайонний суд Київської області ухвалив виправдувальний вирок ексдепутату Пашинському.

Конфлікт між Пашинським і Хімікусом стався 31 грудня 2016 року у Київській області. Тоді, за даними слідства, Пашинський зі своєї нагородної вогнепальної зброї (пістолет марки Glock-19) вистрілив чоловікові в ліву ногу. Хімікус отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального осколкового перелому стегнової кістки лівої ноги.

Читайте також: Керівник ДБР розповів про розслідування у справі Пашинського

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань повідомили колишньому народному депутату про підозру в заподіянні громадянину тяжкого тілесного ушкодження.

7 жовтня 2019 року Печерський райсуд заарештував Пашинського без альтернативи внесення застави.

18 грудня 2019 р. Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід колишньому народному депутату з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

9 березня ц.р. адвокат Хімікуса Марина Паринова повідомила, що громадянин Хімікус відкликав свій цивільний позов до колишнього народного депутата Пашинського.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-