В Україні стартував відбір до міжнародних змагань для поранених військових і ветеранів

В Україні стартував відбір до міжнародних змагань для поранених військових і ветеранів

Укрінформ
В Україні стартував перший етап національного відбору учасників міжнародних змаганнях для поранених військовослужбовців та ветеранів Warrior Games (Ігри Воїнів).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

"22 березня 2021 року розпочався перший етап національного відбору до участі збірної України на міжнародних змаганнях Warrior Games. Зокрема, розпочинається реєстрація на відбіркові змагання Warrior Games в Україні, яка триватиме до 30 квітня",- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що другий етап відбору - це безпосередньо відбіркові Національні змагання, що відбудуться 15-16 травня 2021 року у м. Києві в рамках фестивалю «Звитяга Нескорених» за підтримки Департаменту молоді і спорту м. Києва.

Загалом, 40 українських ветеранів, які пройдуть відбори, уперше виступлять на міжнародних мультиспортивних змаганнях Warrior Games (Ігри Воїнів) в США.

Зазначається, що Ігри Воїнів передбачають змагання у таких видах спорту – плавання, штовхання ядра, біг, паверліфтинг, велоспорт на шосе, біг, стрільба з лука, кульова стрільба, веслування на тренажері і два командних: волейбол сидячи та баскетбол на візках.

Читайте також: Україна візьме участь у змаганнях, які надихнули Принца Гаррі створити Invictus Games

Як повідомляв Укрінформ, Україна вперше візьме участь у міжнародних мультиспортивних змаганнях Warrior Games (Ігри Воїнів) у США для ветеранів та військовослужбовців.

Warrior Games – це адаптивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які дістали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки.

Міністерство оборони США організовує цей захід вже восьмий рік поспіль. Цього року він проходитиме з 12 до 22 вересня в американському місті Орландо (штат Флорида).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-