Напад на журналіста Hromadske: щодо патрульного почали службове розслідування

Напад на журналіста Hromadske: щодо патрульного почали службове розслідування

Укрінформ
Через конфлікт між поліцейськими та журналістом телеканалу Hromadske Богданом Кутєповим розпочато службове розслідування щодо патрульного.

Про це йдеться у заяві Міністерства внутрішніх справ.

"Сьогодні, під час проведення акції біля Кабінету міністрів України, сталась конфліктна ситуація між журналістом та патрульними батальйону тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції у місті Києві", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, патрульні попросили журналістів звільнити пагорб біля місця проведення акції, однак один із журналістів відмовився покидати визначену територію, залишився на місці та продовжив проводити прямий ефір.

"Розпочалась словесна перепалка між інспектором та журналістом, під час якої один з патрульних застосував до представника преси фізичний вплив - взяв його за руку та відвів з місця", - заявили у МВС.

У міністерстві зазначили, що деталі події встановлюються, а відносно дій поліцейського розпочато службове розслідування.

Читайте також: Під Кабміном поліція застосувала силу до журналіста Hromadske

Як повідомляв Укрінформ, представники підрозділу ТОР (підрозділу патрульної поліції) застосували силу до журналіста телеканалу Hromadske Богдана Кутєпова та зламали його техніку, коли той вів трансляцію з акції з-під Кабміну.

Журналіст звернувся до поліції із заявою про те, що під час зйомок патрульні перешкоджали його професійній діяльності.

Головне фото: Богдан Кутєпов/hromadske

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-