Обсервація включена у вартість квитка з-за кордону – Криклій

Обсервація включена у вартість квитка з-за кордону – Криклій

Укрінформ
Обсервація для громадян, що повертається в Україну, автоматично включена у вартість квитка, а місця обсервації тут контролюватиме поліція.

Про це сказав в інтерв’ю «Радіо Свобода» міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

«Ми якраз зараз останній тиждень відпрацьовуємо сценарій стосовно того, як відбуватиметься обсервація. І ми говоримо тільки про той формат, що громадянин, заздалегідь купуючи квиток, оплачує так само і обсервацію, тобто вона є обов’язковою, більше того, він підписує цю обов’язкову обсервацію. Потім при реєстрації з країни, з якої він вилітає, теж погоджується і підписує зобов’язання власноруч щодо дотримання обсервації». – наголосив Криклій.

Він додав, що далі процес координують тут, коли громадяни прилітають в Україну.

Читайте також: Ціни на квитки в Укрзалізниці не зростуть після карантину – Криклій

«Зрозуміло, що термоскринінг, перевірки стандартні, прикордонна служба, митники і у супроводі поліції їх вже довозять до місць обсервації. І на місцях обсервації так само присутні будуть поліцейські, які контролюватимуть периметр, щоб ніхто з тих, хто має дотримуватися обсервації, не порушував правил», - сказав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, уряд наприкінці березня ухвалив рішення про обов’язковість дотримання режиму обсервації для тих українців, які повертаються з-за кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-