В Україні стартує друга хвиля акції «Відправ листівку»

В Україні стартує друга хвиля акції «Відправ листівку»

Укрінформ
В Україні стартує друга хвиля всеукраїнської акції «Відправ листівку», спрямованої на популяризацію України у світі.

Про це Укрінформу повідомили у п'ятницю в пресслужбі Міністерства культури, молоді та спорту.

«Міністерство інформаційної політики України спільно з ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького» та АТ «Укрпошта» в рамках проєкту «Пошта добра» та суспільно-медійним проєктом Ukraїner анонсує старт другої хвилі всеукраїнської акції «Відправ листівку», спрямованої на популяризацію України у світі, розвиток її туристичного потенціалу та просування єдиного бренду UkraineNOW», - йдеться у повідомленні.

Акція розпочнеться 30 вересня о 14:00 та триватиме до 31 жовтня 2019 року. Місце проведення: ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького», термінал А.

Читайте також: У Мінкультури, молоді та спорту зараз 12 мільярдів бюджету — Бородянський

У перший день акції «Відправ листівку» передбачено публічну презентацію за участю представників Міністерства інформаційної політики, ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького, АТ «Укрпошта», проєкту Ukraїner, високоповажних гостей та представників ЗМІ.

На першому поверсі терміналу А під час презентації акції виступить Лілія Нікітчук (меццо-сопрано) та фолькгурт «ЯгОди». Буде продемонстровано промоційний відеоролик Ukraїner та представлено чотири стенди з листівками та поштовими скриньками проєкту «Пошта добра» (у подальшому вони будуть розташовані на території всього аеропорту «Львів»).

Як повідомлялося, згідно з постановою Кабінету міністрів України №829 від 2 вересня 2019 року Міністерство інформаційної політики України реформується у Міністерство культури, молоді та спорту України. Наразі триває реорганізація МІП із покладенням на новостворене міністерство завдань та функцій Міністерства культури та Міністерства молоді і спорту. Верховна Рада 29 серпня призначила на посаду міністра культури, молоді та спорту України Володимира Бородянського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-