В Україну ще повернеться тепло — похолодання ненадовго

В Україну ще повернеться тепло — похолодання ненадовго

Укрінформ
За попередніми прогнозами, після похолодання, яке розпочнеться з 18 вересня, сонячна та тепла погода повернеться в Україну з наступного понеділка - 23 вересня.

Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко.

"Завтра, 18 вересня, за атмосферним фронтом справді йтимуть періодичні дощі. Похолодає ще на кілька градусів... Україна опиниться між потужним антициклоном над Великою Британією та масштабною циклонічністю на північному сході. Між антициклоном Hanneke та циклоном Ignaz. І ось поки ці два поважні атмосферні джентельмени змагатимуться за зони впливу, усі, хто між ними, а це чималий шмат континентальної Європи, включно з Україною, відчуватимуть наслідки цієї боротьби - сильний, до штормового, вітер. Тобто, головним погодним ньюсмейкером буде завтра в Україні сильний вітер.Його західні та північно-західні пориви досягатимуть 15-22 метрів за секунду", - зазначила вона.

Читайте також: Україні прогнозують ще один теплий день

Діденко радить бути дуже обережними, особливо під великими деревами, білбордами, а також ретельніше обирати місце для паркування автомобіля.

З даними синоптика, температура повітря становитиме +11-15° градусів, на півдні +15-21°, в Криму до +25°. У Києві середа очікується вологою, холодною та вітряною, додала вона. Пориви вітру досягатимуть сильних значень, до 15-20 метрів за секунду, похолодає до +11-13°.

"Щоб ми завчасно не похнюпили носа від таких новин, за попередніми прогнозами, на наступному тижні, з 23 вересня, нас знову чекатиме чудова, сонячна та тепла погода", - зазначила Діденко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-