Пожежа у будинку Гонтаревої: поліція кваліфікує це як умисне знищення майна

Пожежа у будинку Гонтаревої: поліція кваліфікує це як умисне знищення майна

Укрінформ
Поліція Київщини з’ясовує усі обставини пожежі в будинку, який належить родині Валерії Гонтаревої, та вживає заходів з пошуку й встановлення особи, яка вчинила знищення майна.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Зазначається, що вночі до поліції Київщини надійшло повідомлення про пожежу в будинку, який належить родині Валерії Гонтаревої.

"Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце пригоди встановила, що охоронець будинку вночі почув сторонній шум, коли чоловік вийшов на подвір’я, побачив загоряння покрівлі будинку.

Також, під час перегляду записів з камер відеоспостереження виявлено, що близько 03:00 годин невідома особа, яка нині підозрюється у вчинені підпалу, перелазила через паркан домоволодіння", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Аваков назвав палія будинку Гонтаревої "ворогом, що шкодить державі"

У поліції додали, що з травня будинок використовувався як дачний, до вересня цього року територія домоволодіння перебувала під охороною 6 працівників. На момент виникнення пожежі на місці знаходився лише один охоронець.

Поліція з’ясовує усі обставини загоряння та вживаються заходи з пошуку й встановлення особи, яка вчинила знищення майна.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Тривають слідчі дії.

На місці події працює слідчо-оперативна група Києво-Святошинського району, криміналістична лабораторія, слідчі та кримінальна поліція обласного управління поліції та підрозділ кримінального аналізу.

Як повідомляв Укрінформ, ексочільниця Національного банку Валерія Гонтарева заявила, що невідомі спалили її будинок в селищі Гореничі під Києвом.

Нагадаємо, 30 серпня ексглава НБУ повідомила, що її збив автомобіль в центрі Лондона. У зв’язку з цим вона перебуває в лікарні. Їй зробили одну операцію, в найближчі дні медики проведуть ще одну.

Крім того, в ніч на 5 вересня невідомі підпали автомобіль, зареєстрований на її невістку, яку також звуть Валерія Гонтарева.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-