Держбюро розслідувань назвало причину обшуків в офісі “Суспільного”

Держбюро розслідувань назвало причину обшуків в офісі “Суспільного”

Укрінформ
Державне бюро розслідувань проводить обшуки у приміщенні ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" в межах розслідування про отримання хабара.

Про це повідомляється на сторінці відомства у Facebook. 

“Слідчі дії проводяться в рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо можливих протиправних дій службових осіб ПАТ “НСТУ”, а саме зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших фізичних або юридичних осіб", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Держбюро розслідувань проводить обшуки у Національній суспільній телерадіокомпанії

У ДБР також підкреслили, що обшуки проводяться з дотриманням вимог Кримінального процесуального кодексу та жодним чином не перешкоджають роботі телерадіокомпанії.

Раніше інформацію про обшуки в НСТУ підтвердили Укрінформу в СБУ.

Водночас, директор зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Національної суспільної телерадіокомпанії України Вікторія Сидоренко підтвердила кореспондентові агентства, що до головного офісу UA:Суспільне мовлення, телецентру “Олівець”, прийшли з обшуком представники Державного бюро розслідувань у супроводі працівників Служби безпеки України.

“Також близько сьомої ранку з обшуком прийшли й у помешкання голови правління UA:Суспільне мовлення Зураба Аласанії, і в оселі кількох інших працівників мовника. Наразі нам не відомі підстави для таких слідчих дій”, - зазначила Сидоренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-