Князєв: Реформа Нацполіції - це ще довгий шлях

Князєв: Реформа Нацполіції - це ще довгий шлях

Укрінформ
Очільник Нацполіції Сергій Князєв заявив у ефірі програми «Право на владу» про те, що поліцейська реформа – це важлива частина реформи всієї правоохоронної системи.

-«Поліцейська реформа триває вже 5 років, і ми ніколи не кажемо, що ми її закінчили. Мабуть, це ще довгий шлях. Поліцейська реформа – це важлива частина реформи всієї правоохоронної системи нашої держави», - сказав Князєв.

За його словами, «ми зобов’язані звітувати перед суспільством про негативні і позитивні наслідки (своєї діяльності – ред.), що призводять до збільшення довіри населення чи у якихось ситуаціях – зменшення».

«Ми розуміємо, що саме ось такі вчинки представників поліцейської спільноти (мова йде про підозрюваних у справі щодо загибелі 5 – річного хлопчика на Київщині – ред.) можуть знівелювати ті надбання, які весь 140-тисячний колектив щоденно робить, робить свою кропітку роботу. Я не вважаю, що ми взагалі не спроможні реалізувати реформу поліції. Є негідники, ми їх викорінюємо, ми їх не покриваємо», – наголосив Князєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-