Аваков і Князєв зустрілися з родиною вбитого п'ятирічного хлопчика

Аваков і Князєв зустрілися з родиною вбитого п'ятирічного хлопчика

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та голова Нацполіції Сергій Князєв зустрілися з родиною загиблого п'ятирічного Кирила Тлявова, в якого стріляли поліцейські.

Про це повідомляє у вівторок у Facebook прес-служба МВС України.

"Арсен Аваков та Сергій Князєв зустрілися з родиною загиблого Кирила Тлявова", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рідні Кирила попросили організувати психологічну допомогу для старшого сина Дениса Тлявова. Була досягнута домовленість, що Нацполіція направить в сім'ю Тлявових фахівців-психологів, що спеціалізуються на роботі з людьми, які пережили втрату близьких.

"Я вам обіцяю, що ми будемо уважно стежити за ходом розслідування і тісно комунікувати з ДБР і прокуратурою. Я сподіваюся, що суд призначить адекватне покарання", - підкреслив Аваков.

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня до реанімаційного відділення КНП "Переяслав-Хмельницька ЦРЛ" доправили хлопчика із тілесними ушкодженнями у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, внутрішньо-мозкової гематоми, перелому скроневої кістки. Було встановлено наявність у хлопчика проникаючих вогнепальних ушкоджень голови.

3 червня дитина померла у лікарні.

Двоє підозрюваних у пораненні дитини затримані - це поліцейські, які на той час були не на службі, без табельної зброї, у стані алкогольного сп'яніння. Наразі їм повідомили про підозру у порушенні п.2, 12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини), а також ч. 2, 4 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням зброї).

Після трагедії начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов подав у відставку.

Читайте також: Петиція за відставку Авакова вже зібрала понад 5 тисяч підписів

4 червня Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб (без можливості внесення застави) двом працівникам патрульної поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції Володимиру Петровцю та Івану Приходьку, яких підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика.

Варто також зазначити, що петицію про відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на сайті Президента вже підписали понад 5 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-